Blog

Hersenspinsels, tips en tricks

Een vakantie uitje in Hasselt

Als local wil ik je graag een paar ontspannende vakantie tips mee geven. Laat je smartphone thuis. Je begint bij een herbronning in de kruidtuin van Herckenrode. Unieke plek, 2 hectare kruiden, kamertuinen en waterpartijen. https://www.abdijsiteherkenrode.be/bezoek/kruiden-en-inspiratietuin Vandaar uit ga je richting centrum, je hebt ondertussen al een lunch bij de levensboom bestelt en die eetMeer lezen over “Een vakantie uitje in Hasselt”

Kruid van de maand Bijvoet

Hello plantenmens, (lees tot beneden om de andere filmpjes te zien. ) Ik heb de tijd genomen om nog eens naar de kruidtuin van Hasselt te gaan.Wist jij dat ik er vroeger ook positieve psychologie workshops faciliteerde?  Van 2015-tot 2020 heb ik zulke een workshops begeleid. Leo Bormans heeftme getraind , daarnaast ik heb nog eenMeer lezen over “Kruid van de maand Bijvoet”

Anarchistisch planten tekenen in het wild, wat heb je nodig? Een check list.

Soms vraag ik af, zou ik de workshop niet beter “anarchistisch planten tekenen” noemen. Of planten tekenen op anarchistische wijze? Flow anarchisme in het plantenrijk? Met de club doen wij namelijk niet aan botanisch planten tekenen. Terwijl die veronderstelling soms bij mensen wel leeft. Gitzwarte zonnebloemen, fluoroze cactusplanten, schreeuwerige paarse planten, timide blije planten, bangeMeer lezen over “Anarchistisch planten tekenen in het wild, wat heb je nodig? Een check list.”

Thuiswerk tip: Ontspannen blijven

“ Uw stem was als een massage voor mijn hoofd, ik voel mij helemaal rustig en ontspannen” Dat was feedback die ik kreeg van iemand, na een begeleide visualisatie

Dit, Hier , NU

Ontspannen. Hoe doe je dat? Hoe begin je daar toch aan? een korte meditatiesnack

Thuiswerken een paar tips

3 thuiswerktips Thuiswerk tips in corona tijden. Zoom, microsoft teams, remote teams. Voelen je ogen ook zo moe na een lange zoommeeting? 🌱Tip: zet je laptop op een anderhalve meter afstand van je indoor jungle. Tijdens de online meeting kijk je over je laptop heen naar de planten. Zo gun je je ogen rust. OmMeer lezen over “Thuiswerken een paar tips”

Kerstcadeau tips voor een creatieve ziel

Kerstcadeau voor een creatieveling 7 tips Weet je niet goed wat geven voor kerst aan een creatieve mens ? Danni Hoedemakers, Live Illustrator en trainer uit Hasselt to the rescue! Kerstcadeau Boekentips 🌱 Big Magic Van Elizabeth Gilbert. Een warme creatieve knuffel in boekformaat, als cadeau. ( Beschikbaar in het Nederlands) 🌱 The Artist wayMeer lezen over “Kerstcadeau tips voor een creatieve ziel”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: